30 лунен ден + аспектите на Луната

Символ - Лебед

Тридесети лунен ден няма във всеки месец, за добро или зло, тъй като това е ден, изпълнен с хармония, лекота, любов, светлина, прозрение.

Добър ден за равносметка, почивка и съзерцание. Днес е добре да оставим настрани суетата, гордостта, да се откажем от всичко излишно и ненужно.

Денят е подходящ да се завършат всички започнати дела и не е препоръчително да се започват нови такива.

Хубав ден за почистване на дома.

Храната през този ден трябва да бъде лека. Препоръчителна е вегетарианската диета.

Постарайте се да превърнете този ден в тих празник, изпълнен с благодарност, радост и молитви, за всичко, което се е случило през отиващия си лунен месец.

ЛУНА В РИБИ от 08:37 ч. на 23.02 до 20:45 ч. на 25.02

През тези дни се повишава чувствителността, хората искат грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време ставаме по-подозрителни и затворени. Може да изпитаме жалост към себе си, стремеж към уединение, желание да избягаме от проблемите, понякога с помощта на алкохол и наркотици.

Именно сега най-често се проявяват талантите, а за старите проблеми се намират неочаквани решения. Усещането за реалност отслабва, затова е добре да не се захващаме с важни дела, но е възможно някои да се прояснят. Препоръчително е да бъдем предпазливи с лекарствените средства, хронично болните може леко да снижат дозите, предписани от лекарите.

Подходящо време за размишеление в усамотение, медитация, духовно търсене. Интуицията, дълбокото разбиране сега са особено изострени. Трудно е да се концентрираме и да разберем новата логическа информация.

Луна в Риби в секстил с Уран в Телец

Тези дни може да бъдат по-емоционално наситени. Въпреки, че ще бъдем по-склонни към някои импулсивни решения, интуицията ще ни помогне да направим правилния избор. Неочаквани събития, най-вероятно такива, засягащи семейни и домашни дела, могат да се отразят на работата ни. Моментът е добър за медицински процедури, свързани със скенер и ехограф.

Луна в Риби в секстил с Марс в Козирог

Благоприятните аспекти на Луната (женската енергия) и Марс (мъжката енерегия) изглаждат противоречията между половете. Мъжете стават по-смели и настойчиви, а жените по-страстни и сговорчиви и вероятността за зачеване нараства. Приповдигнатото настроение и оптимизъм оказват влияние на отношенията. Признанията в любов също могат да бъдат горещи и страстни.