21 лунен ден + аспектите на Луната

Символ – кон, пегас, колесница

Ден за активни действия, творчески подем и вдъхновение. Сега енергията на луната ни помага да бъдем по-храбри, уверени и решителни.

Денят е благоприятен за всякакви пътувания, лични и професионални. Добър ден за търговия, сделки, инвестиции, рисковани начинания.

Мощната енергия на 21-ви лунен ден дава голяма сила на всички клетви и обещания, затова е препоръчително те да не се нарушават.

Сега може да вземем важни решения за промени или кардинално да решим натрупали се отдавна въпроси.

Благоприятен ден за всяка една житейска сфера, особено за промени в работата, брака и личните взаимоотношения.

Днес благотворно се отразяват на здравето по-тежките физически натоварвания. Трябва обчаче да се внимава с поетото количество храна и алкохол.

ЛУНА В СКОРПИОН от 02:37 ч. на 14.02 до 06:04 ч. на 16.02

Когато Луната влиза в знака Скорпион нашите мисли и чувства, а в някои случаи и постъпки, трудно биха могли да се нарекат благочестиви.

Това, което става в душите ни през тези дни, може да се оприличи на клокочеща лава в гърлото на вулкан. Добро или лошо е това? Всичко зависи от това как как ще погледнем на това клокочене, на тази интензивна енергия, която се надига, и в каква посока ще бъде насочено. Едно е ясно, енергийният потенциал сега е много по-голям отвсякога. Разбира се, най-важно е тази сила да бъде употребена за добри и конструктивни дела. Излишъците лесно могат да се трансформират в раздразнение и мрачно настроение.

Болезнена емоционалност, превзетост и агресивност са характерните проблеми на скорпионската Луна. Като плюс може да се вземе способността да се поема риск, напълно да се променят установените порядки, дръзко и смело да се достига целта с един точен удар.

Луна в Скорпион в опозиция на Уран в Телец

През тези дни взаимоотношенията ни с близки жени могат внезапно да се променят и дори да се прекратят.

Финансови проблеми и лични интереси могат да попречат на нормалния ритъм на живота ни. Плановете често се объркват от внезапни и непредвидени ситуации. Честата смяна на настроението и емоционалната нестабилност създават допълнителни проблеми и предизвикват конфликти, които би трябвало лесно да бъдат избегнати. Трудности възникват и при работа с техниката, прибори и електрозахранването.

Луна в Скорпион в тригон с Меркурий в Риби

Благоприятен ден за общуване и контакти. Нужната ни информация трябва да идва леко и лесно. Конструктивното общуване и работа с клиенти и партньори ще ни помогне да придвижим напред работните си проекти.