20 лунен ден + аспектите на Луната

Символ - Орел

Ден, подходящ за началото на всякакви дела.

Всичко, започнато днес ще има успех.

Ден за освобождение и отхвърляне на всичко старо и ненужно.

Това е най-добрия ден от лунния цикъл за гладуване, гадаене, прозрение, концентрация.

Ако имаме възможност е препоръчително да си останем вкъщи и да се занимаваме с домакински дела.

Днес трябва да сме на вегетариснка диета, не е добре да се яде месо.

Хубаво е да се пазим от завист, гордост и високомерие.

Луна във Везни в квадрат с Юпитер в Козирог

Финансовите и деловите ни очаквания едва ли ще се оправдаят днес. Сега може да надценим възможностите си и да обещаем повече отколкото сме в състояние да изпълним. Реализацията на важни проекти може да се окаже неоправдано скъпа и нерантабилна.

В семейството може да възникнат конфликти заради различни гледни точки по важни въпроси, които засягат всички. Сега различията излизат на преден план и предизвикват проблеми.

Луна във Везни в квадрат с Плутон в Козирог

Тежки емоционални проблеми могат да застрашат отношенията ни с партньорите – лични и делови. Днес е възможно да има натиск от страна на най-близките ни жени и няма да останем равнодушни. В такъв момент може да се разрушат старите и безперспективни отношения, а в скъпи за нас връзки да настъпят качествени преобразувания.

Луна във Везни в тригон със Слънце във Водолей

С помощта на близките си може да придвижим някои семейни дела в позитивна посока. Денят е добър за ползотворно общуване с любим човек, с членовете на семейството, особено с по-близките жени.

Луна във Везни в квадрат със Сатурн в Козирог

Възможен е известен финансов спад и загуби, а очакваните печалби да се забавят. Състоянието на професионалните ни дела може да предизвика тревога и безпокойство. Може да има проблеми с жените в живота ни – майки и/или съпруги. Възможни са трудности при общуване с децата.

Луна във Везни в секстил с Марс в Стрелец

Благоприятните аспекти на Луната (женската енергия) и Марс (мъжката енергия) могат да изгладят противоречията между половете. Сега мъжете стават по-смели и настойчиви, а жените по-страстни и сговорчиви. Има по-голяма вероятност за зачеване. Признанията в любов могат да бъдат горещи и страстни.