02 лунен ден + аспектите на Луната

Втори лунен ден е за да пристъпим към реализация на всичко, което сме планирали през първи лунен ден. В този момент е много важно да запазим вътрешната увереност в действията си, както и в правилността на намеренията си. Втори лунен ден е предназначен за активни действия.

Денят е добър за диети и гладуване. Може да се направи прочистване (измиване) на стомашно-чревния тракт.

През този ден е добре да си дадем ясна сметка за всичко, което е вредно или полезно за нашия организъм.

Ако мислено се отвратите от някоя храна или продукт, който консумирате, то значи те не е за вас. Полезни ще бъдат само храните, към които ви тегли. Тази проверка може да направите и за хора и ситуации – днес със сигурност може да разберете с кого не бива да общувате и къде не бива да си губите времето.

Препоръчително е през този ден да започнете цикъл физически упражнения, ако планирате такива.

Добре е днес да сме много внимателни и да не се поддаваме на отрицателни емоции – гняв, осъждане, критика...

Луна в съвпад с Меркурий в Риби

Предстои динамичен ден. Пътувания, срещи, активна кореспонденция, оформяне на документи – това ще бъдат основните ни занимания днес.

Обсъждането на някои делови и професионални въпроси ще бъде по-успешно в неформална обстановка.

Работата и грижите на жените около нас се преплитат с нашите проблеми, а също така може да разчитаме на ценен съвет от тях.

Луна в съвпад с Нептун в Риби

През тези дни преценката ни е затруднена и затова не се препоръчва да се започват нови проекти, да се приемат важни решения, да се водят преговори, да се подписват договори. Може да използваме интуицията си, за да решим важни въпроси.

По време на този аспект трябва да бъдем внимателни, за да не станем жертва на интриги, направени главно от жени.

В любовните и семейните дела са възможни недоразумения.

Луна в Риби в секстил с Юпитер в Козирог

Благоприятен период за сключване на сделки и недвижимости, в сферата на услугите, особено ако деловият ни партньор е жена. Сега могат да се открият благоприятни перспективи и е важно да не ги пропуснем. Добро време за решаване на някои парични проблеми. Моментът е подходящ за забременяване.